Fluistermotor

ETM-TEC FLUISTERMOTOR

Ben je op zoek naar een krachtige, geavanceerde en stille motor voor je boot? Dan ben je bij fluistermotor.nl aan het juiste adres! 10 Jaar geleden is fluistermotor.nl begonnen met de ontwikkeling en productie van stille elektrische buitenboordmotoren onder het merk ETM-TEC. In 2018 heeft Tradekar Benelux BV het stokje overgenomen.

Fluistermotor.nl heeft verschillende motoren in het assortiment, van klein tot groot vermogen en met een lange of korte staart. Voor ieder wat wils! Een ding hebben ze gemeenschappelijk en dat is dat ze fluisterstil zijn. Geen vervuiling en geen geluidsoverlast.

Fluistermotor biedt 2 verschillende type motoren: de Aqua lijn en de Azure lijn.

De meeste motoren zijn leverbaar in twee schachtlengten. De keuze hiervoor kun je bepalen door de afstand te meten tussen de hoogte van de bedieningshendel en onderzijde van de kiel van de boot. De schroef dient dan minimaal 5 cm onder de bodem van de boot te steken.

Op onze ETM-TEC motoren zit een garantie van 24 maanden na aankoop. Bij vragen over garantie, service en reserveonderdelen kun je terecht bij onze service afdeling op 0345-470998 of stuur een mail naar service@tradekar.com

 

Kijk eens rond in onze webshop. Je kunt bij ons terecht voor een losse motor, maar wij bieden ook kant-en-klare sets waarmee je zo kunt wegvaren. De sets bestaan uit een motor, bijpassende accu(‘s), een accubak en een 10A acculader en aansluitkabel.