<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Donderdag 1 oktober 2020,
Verschillende motoren

Bent u op zoek naar een fluistermotor maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Lees snel verder en ontdek onze verschillende motoren!


Fluistermotor.nl voert haar eigen motoren onder het merk ETM-TEC en verkoopt daarnaast de hoogwaardige motoren van ePropulsion.

Onder ETM-TEC worden 2 verschillende lijnen geproduceerd:

  •        De Azure lijn
  •        De Aqua lijn

Het grote verschil tussen deze 2 lijnen is dat de Aqua motoren borstelloos zijn en dat ze over het algemeen krachtiger en daardoor sneller zijn. De Aqua 160 kan bv. qua kracht vergeleken worden met een 6PK benzine motor. Omdat ze wat sterker zijn, zijn ze daarom ook uitermate geschikt voor een grotere boot of meerdere mensen aan boord.

 

Of zoekt u juist een trolling motor of een motor waarmee u in alle stilte rustig kunt vissen? Dan is de Azure lijn perfect! Deze hebben een vriendelijke prijs, zijn licht in gewicht en zijn verkrijgbaar met herkenbare blauwe kap, maar ook met unieke camouflagekap.

 

Onderstaand een duidelijk overzicht met de verschillen tussen de ETM-TEC motoren:

 

 

Ook kunt u bij ons de hoogwaardige motoren van ePropulsion aanschaffen: de Spirit en de Navy lijn. Deze elektrische buitenboordmotoren staan bekend als gebruiksvriendelijk en lichtgewicht. Dit komt mede door de geïntegreerde Lithium accu (geldt voor de Spirit 1.0). Een losse accu is bij dit model dus niet meer nodig! Alle modellen elektrische buitenboordmotoren zijn beschikbaar met zowel lange en korte schacht en zijn te leveren met een afstandsbediening of een tiller. De tiller is inklapbaar wat zorgt voor veel ruimtebesparing en is daardoor eenvoudig mee te nemen.

 

Lees hier de verschillende PK’s en radius.

 

Belangrijk om over na te denken alvorens de aanschaf van een fluistermotor:


-          Wat voor boot heb ik (lengte en gewicht)?

-          Hoeveel mensen kunnen er max. aan boord?

-          Waar vaar ik meestal (type vaarwater en/of golfslag)?

-          Waar gebruik ik de motor voor (langere afstanden, rustig om te vissen, als ondersteuning om de haven uit te varen)?

 

Mocht u meer informatie wensen, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen of een motor bestellen in onze webshop.