PRIVACY POLICY

Deze privacy policy is opgesteld omtrent uw belang en waarde betreft de privacy van de bezoekers van deze website.

Statistieken
Voor statistische doeleinden worden er bezoekersstatistieken van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoekfrequentie. Deze informatie is echter algemeen en valt niet te herleiden naar de individuele bezoeker. De informatie die deze statistieken naar voren brengt is alleen toegankelijk voor de eigenaar van de website.

Contactformulier
Via het contactformulier op deze site kunnen gebruikers informatie verstrekken zoals hun naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Met deze gegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan. Deze worden niet aan derden verstrekt, met uitzondering van het Nederlands Recht. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het versturen van de bestelde artikelen en zullen na een maand uit het CMS-systeem verwijderd worden. Deze zullen wel het wettelijk verplicht aantal jaren in de administratie van Tradekar Benelux BV bewaard worden.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics. De data wordt enkel voor interne analyse gebruikt en wordt niet met derden gedeeld. Er is met Google een verwerkingsovereenkomst afgesloten en bepaalde functionaliteiten van het programma zijn uitgezet. Hiermee voldoen wij aan de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens.

Links
Deze site bevat links naar andere websites. Tradekar BV is in geen geval verantwoordelijk voor de manier waarop deze websites de privacy van de bezoekers waarborgen. Tevens is Tradekar niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.